Kaj plešemo

Standardni in latinsko-ameriški plesi za pare

V začetnih, nadaljevalnih in izpopolnjevalnih tečajih se učimo angleški valček, dunajski valček, foxtrot, disco fox, tehno swing, cha cha cha, sambo, rumbo, jive, slow fox, tango, salso, blues, bachato.

Solo latino skupina za punce in dame

V začetnem in nadaljevalnem tečaju plešemo salso, cha cha cha, merenge, rumbo, sambo, vmes pa
zaide tudi kakšen kavbojski ples.

Skupina Latino lejdis

Šest pogumnih punc se je odločilo, da bodo solo ples predstavile tudi ostalim. Nastopile so na festivalu Rdeči revirji maja 2016 v Trbovljah, aprila 2017 pa na prireditvi Plesno popotovanje v Hrastniku v organizaciji Javnega sklada za kulturno dejavnost in za svoj nastop prejele tudi priznanje.

NIA Technique

Novost v Zasavju, od oktobra 2017 dalje.

Pri NIA technique gre za senzorično in kardio vadbo, ki jo izvajamo bosi, na specifično glasbo. Tehnika temelji na edinstveni mešanici plesa, joge in borilnih veščin, ki telesu s prostim in zabavnim gibanjem prinaša vitalnost in zdravje.
Nia Technique pripomore k zdravju srca in ožilja, zmanjšanju stresa in tesnobe ter dobremu počutju nasploh. Uči nas dobrega počutja v svojem telesu ter povezanosti uma, duha in čustev ter radosti življenja.
Vaje lahko izvajamo v več nivojih intenzitete, zato je primerna za vse starosti in vse postave.
Vaje se izvajajo pod vodstvom Mojce Žlak, učiteljice NIA Technique – White belt NIA teacher, vsak torek, ob 20. uri, v dvorani Doma Svobode Trbovlje.

Tečaji za valeto in maturo

Za osnovnošolce in maturante pripravljamo program za slavnostni ples za učenke in učence, dijakinje in dijake. Za starše pa organiziramo tečaj plesa za ponovitev oz. pripravo na ta slavnostni dogodek.

Plesne delavnice

Za članice in člane kluba običajno enkrat letno organiziramo plesno delavnico, ki se jo naše plesalke in plesalci zelo radi udeležijo.

Plesna rekreacija

Namenjena je ljubiteljem plesa, ki želijo svoje plesne korake ponoviti, utrditi oz. preplesati.